Verhuur lokalen

Indien je geïnteresseerd bent in het huren van een lokaal of meerdere, kan Scouts en Gidsen Oelegem je zeker uit de nood helpen. Onze scouts beschikt over 4 lokalen verdeeld over 2 blokken die de mogelijkheid hebben gehuurd te worden. Onze lokalen zijn geschikt voor zowel weekends als kampen.
Voor weekends en kampen is het ook mogelijk om tenten bij te plaatsen op een deel van het terrein.

Blok 1: Welpen- en jongverkennerlokaal
Deze blok bestaat uit 2 lokalen waarin enkele zetels en tafels staan. Tussenin de lokalen bevindt zich een keuken, uitgerust met een ijskast en 4 kookvuren waarvan 2 op gas en 2 op een inductie kookplaat. Ander keukengerief en potten zijn zelf te voorzien. Indien nodig bestaat de mogelijkheid om extra gasvuren bij te plaatsen.
Dit gebouw is de standaardblok bij verhuur voor weekends. Het is geschikt voor ongeveer 20 personen. Indien je groep uit meer leden bestaat (tot 40 personen) kan je blok 2 bijhuren.

Blok 2: Verkenner- en jinlokaal
Deze blok bestaat uit 2 lokalen, waarvan de grootte van 1 van deze 2 lokalen vergelijkbaar is met de lokalen uit blok 1. Het ander lokaal is veel groter en heeft een toog. Achter deze toog is een grote ijskast beschikbaar. Tussenin de lokalen bevindt zich het toilet, bestaande uit een een wc en 2 urinoirs voor mannen.

Sanitaire voorzieningen
In een aparte blauwe container, gesitueerd naast blok 1, zijn 3 wc's en 2 urinoirs beschikbaar. In een tweede blauwe container zijn 3 douches en een wastafel beschikbaar. Deze containers zijn inbegrepen bij elke verhuur. In blok 2 zijn een extra wc en 2 urinoirs beschikbaar. In de zomer wordt er voor kampen een aparte douchetent geplaatst op het terrein.

Ligging
Onze lokalen zijn gelegen in de Vlotstraat 42A te Oelegem, net naast het Albertkanaal.
We liggen op 3 minuten wandelen van het centrum van Oelegem, waar alle soorten winkels beschikbaar zijn. In de buurt van de lokalen kan je verschillende speelbossen vinden. Voor en naast onze lokalen ligt een groot speelveld, ideaal voor sport en spel! Vergeet zeker niet om eens een kijkje te nemen bij de wegbeschrijving om onze lokalen te bereiken.

Voor weekends
- De lokalen worden verhuurd van vrijdag 18u tot zondag 13.30u.
- Voor 1 blok bedraagt de huurprijs 125 euro, voor de 2 blokken samen betaalt u 200 euro.
- De prijs voor het verbruik van water en energie zit mee in de huurprijs van de lokalen.

Voor kampen, vergaderingen in de week,...
Neem contact met ons op en de verantwoordelijken lokaalverhuur helpen u graag verder.

Bekijk onderaan deze pagina enkele foto's van onze lokalen.

Vrije data?
Controleer onze kalender om er zeker van te zijn dat onze lokalen nog niet bezet zijn.

Interesse om te huren? Doe dan je aanvraag via ons online formulier!
Met specifieke vragen kan je ook mailen naar lokaalverhuur@scoutsoelegem.be .

BijlageGrootte
Buitenkant lokalen (links blok 2, rechts blok 1)1.96 MB