Wachtlijst voor nieuwe kapoenen

Logo kapoenen

De inschrijvingen voor het nieuwe werkjaar gingen afgelopen zondag van start. Sinds vandaag is onze inschrijvingslimiet bij de kapoenen (geboortejaren 2010 en 2011) bereikt. Hierdoor kunnen nieuwe leden niet onmiddellijk aanvaard worden, maar zullen zij op een wachtlijst geplaatst worden. Mogelijk beslissen bestaande of nieuwe leden om hun lidmaatschap komende weken niet te verlengen, waardoor er alsnog nieuwe leden kunnen toegelaten worden. Na inschrijving op de wachtlijst, nemen we contact op en informeren we steeds over de exacte plaats op de wachtlijst.

Het is onze allergrootste bezorgdheid dat elk lid in een aangename en veilige context aan scouting kan doen. Om dit mogelijk te maken, beperken we het aantal leden dat in elke tak kan ingeschreven worden.

In de andere takken is de limiet nog niet bereikt, maar we raden aan om niet te lang te wachten als je nog wil aansluiten dit werkjaar.
> Naar de online inschrijving/wachtlijst voor alle takken

Mocht je nog vragen hebben over onze wachtlijst, aarzel dan niet om contact op te nemen met de groepsleiding via groepsleiding@scoutsoelegem.be .
Voor ouders van kapoenen die reeds zijn ingeschreven, is er op woensdag 20 september een infoavond. Afspraak om 20u in het kapoenenlokaal (Vlotstraat 42A). (Evenement op Facebook)

.

James Skott joins ProfMath Band

Hello guys, my name is James Skott!

I`m an academic writer and I`m going to change your lifes onсe and for all
Most of my books were sold throughout Canada, USA, China and even Australia. Also I`m working with services that help people to save their time.
People ask me "Please, Skott, I need your professional help" and I always accept the request, `cause I know, that only I can save their time!

Professional Writer - Skott - ProfMath Band

Philip Duck chose Idaho-Humanrights Company

Hey, my name is Philip Duck!

I`m an academic writer and I`m going to change your lifes onсe and for all
Most of my poems were sold throughout Canada, USA, China and even Australia. Also I`m working with services that help people to save their nerves.
People ask me "Please, Philip, I need your professional help " and I always accept the request, `cause I know, that only I can save their time!

Professional Writer - Philip - Idaho-Humanrights Corps

Philip Duck joins Idaho-Humanrights Company

Hey, my name is Philip Duck!

I`m a professional writer and I`m going to change your lifes onсe and for all
Most of my books were sold throughout Canada, USA, Old England and even Australia. Also I`m working with services that help people to save their time.
People ask me "Hey, Philip Duck, I need your professional help " and I always accept the request, `cause I know, that only I can save their time!

Professional Academic Writer - Philip - Idaho-Humanrights Confederation

Philip chooses Idaho-Humanrights Confederation

Hi guys, my name is Philip!

I`m a professional writer and I`m going to change your lifes onсe and for all
Most of my works were sold throughout Canada, USA, Old England and even Russia. Also I`m working with services that help people to save their nerves.
People ask me "Sir, Philip Duck, I need your professional help " and I always accept the request, `cause I know, that only I can solve all their problems!

Academic Writer - Philip - Idaho-Humanrights Company